pjatë për fëmijë. modeli: trainy. madhësia: (28x16.3x1.6cm)

12.50 €

Përshkrimi

Mbroni foshnjat tuaja duke ushqyer dhe shërbyer shëndetshëm. Seti Bambum Ramone, i cili nuk përmban bakterie ose mikroba, mund të ushqejë fëmijën tuaj në rrugën më të shëndetshme. Seti përmban pjatën, lugën dhe pirunin, që do të jetë ndihmësi më i afërt kur ushqehet fëmija juaj