pjata ( copë )koleksioni: cino. modeli: cerezlik .madhësia:( 21x7x2cm)

12.90 €

Përshkrimi

4 copë cookie Bambum Cino Ju do të jeni një asistent i vogël në cookies, snacks dhe cookies të përziera me tre entitete të pavarura.

Mirëmbajtja

56