tabak për vendosje të ushqimit/pijeve modeli: escudella. madhësia: (44.5x29.5x5.5cm)

14.50 €

Përshkrimi

Bambum Escudella, është modeluar dhe dizajnuar duke u frymëzuar nga tabakat klasik të çajit, kështu duke përzier linjat tradicionale me natyrën e bambu. Me dy madhësi të ndryshme, Escudella do të jetë një asistent elegant për të gjitha pijet me skajet e saj të larta, të dyanshme, të gjera dhe të qëndrueshme.

Mirëmbajtja

62