jastëk- silikon

6.99 €

Përshkrimi

Jastëk me pëlhurë pambuku 100% dhe cilesi të pëlhurave jo të endura të përdorura në sipërfaqen e jashtme të jastëkut.Ajo parandalon që fibrat të dalin dhe struktura e frymarrjes homogjene siguron gjumë të rehatshëm.Mund të lahet deri në 40 g-celcius