batanije. koleksioni:lace bat .për një person modeli:bambu

24.99 €

Përshkrimi

Nje kombinim i ngjyrosur me fibra të dyfishtë si bimë prej Bambu,me një shtresë të thatë,e cila është e mirë për tu ngjyrosur.Bambu me fije natyrore,delikate dhe kundër alergjisë,pesha natyrale e cila është e ndryshme nga fibra natyrale të lartë.