qarqaf ( për një person) koleksioni: fit . per një person. modeli:(turkuaz)

9.99 €

Përshkrimi

Pëlhurë 100%.Ngjyra të ndryshme,mundësitë e modelit dhe madhësisë,prodhimet e modelit të shtëpisë Ozdilek.Përveq ofrimit të rehatshëm të gjumit gjatë natës,do të jetë e dobishme të filloni ditën me kënaqësi.