qarqaf ( për dy persona) . koleksioni: fit ngjyrë :(vjollce)

12.99 €

Përshkrimi

Pëlhurë 100 %.Ngjyrë Vjollce për Qifte,mundësitë e modelit dhe madhësisë,prodhimet e modelit të shtëpisë Ozdilek.Përveq ofrimit të rehatshëm të gjumit gjatë natës,do të jetë e dobishme të filloni ditën me kënaqësi.