qarqaf ( për dy persona).koleksioni fit . ngjyrë e kremt( bezhe)

12.99 €

Përshkrimi

Pëlhurë 100%.Ngjyrë Bezhe për Qifte, mundësi e modelit dhe madhësisë, prodhimet e modelit të shtëpisë Ozdilek. Përveq ofrimit te rehatshëm të gjumit gjatë natës, do të jetë e dobishme të filloni ditën me kënaqësi.