qarqaf ( për një person) . ngjyrë e kremt (bezhe)

9.99 €

Përshkrimi

Pëlhurë 100%.Ngjyra Bezhe vetëm për një person, mundësitë e modelit dhe madhësisë, prodhimet e modelit të shtëpisë Ozdilek. Përveq ofrimit të rehatshëm të gjumit gjatë natës, do të jetë e dobishme të filloni ditën me kënaqësi.