qarqaf ( për një person) .koleksioni: fitt ngjyrë pembe (roze)

9.99 €

Përshkrimi

Pëlhurë 100%.Ngjyrë Roze(pembe) vetëm për një person, mundësitë e modelit dhe madhësisë, prodhimet e modelit të shtëpisë Ozdilek., Përveq ofrimit të rehatshëm të gjumit gjatë natës, do të jetë e dobishme të filloni ditën me kënaqësi.