jorgan me shkëlqim ( për dy persona- dyshe)

39.99 €

Përshkrimi

Jorgan per Qifte: Ozdilek me madhësi 195x215 cm. Ngjyra e bardhë .Eshtë antialergjik dhe antibakterial .Ajo është e mbushur me fiber silikoni të pastër e cila mund të ruajë ngrohjen industriale pa mbeturina.