jorgan me shkëlqim ( për një person )

29.99 €

Përshkrimi

Jorgan për një person:Ozdilek, me madhësi 195 x215 cm. Ngjyra e bardhë .Eshtë antialergjik dhe antibakterial. Ajo është e mbushur me fiber silikoni të pastër e cila mund të ruajë ngrohjen industriale pa mbeturina.