qarqaf( për dy persona- qift). koleksioni fit .ngjyrë beze

12.99 €

Përshkrimi

Pëlhurë 100 %.Ngjyrë Beze për Qifte,mundësitë e modelit dhe madhësisë,prodhimet e modelit të shtëpisë Ozdilek.Përveq ofrimit të rehatshëm të gjumit gjatë natës,do të jetë e dobishme të filloni ditën me kënaqësi.