qarqaf ( për dy persona ). koleksioni fitt.ngjyrë: (krem)

12.99 €

Përshkrimi

Pëlhurë 100 %.Ngjyrë Krem për Qifte, mundësitë e modelit dhe madhësisë, prodhimet e modelit të shtëpisë Ozdilek. Përveq ofrimit të rehatshëm të gjumit gjatë natës, do të jetë e dobishme të filloni ditën me kënaqësi