jorgan bebesh

18.99 €

Përshkrimi

Jorgan për fëmijë.Ngjyrë të bardhë. Madhësia : 95x145. Me mbushje të brenshme: Fiber Silikoni 100 % Pambuk.Jorgan jeshil dhe bardhë