batanije ( për dy persona). material:seloren .koleksioni: bambu. ngjyrë të kaltërt

26.99 €

Përshkrimi

Batanije e butë dhe e ngrohtë.Për dy persona.Me material Seloren.Ngjyrë të kaltërt.