batanije ( për një person ). koleksioni :shelby . ngjyrë krem

24.99 €

Përshkrimi

Batanije e butë dhe e ngrohtë.Për një person.Me dizajn të ndryshëm.Ngjyrë Krem nga shtëpia Ozdilek