batanije ( për një person ). koleksioni :nevra . ngjyrë krem

24.99 €

Përshkrimi

Batanije e butë dhe e ngrohtë.Për një person.Me dizajne të ndryshme.Ngjyrë Krem nga shtëpia Ozdilek