ndërresa shtrati ( për një person). ngjyrë të kaltërt

34.99 €

Përshkrimi

Ndërresa shtrati për fëmijë,jastek dhe jorgan.Ngjyrë të kaltërt dhe me dizajne të filmave vizatimorë.Nga shtëpia Ozdilek