ndërresa shtrati ( për dy persona )ngjyrë : vjollce

49.99 €

Përshkrimi

Ndërresa shtrati me dimensione për dy persona. Jastek dhe Jorgan.Ngjyrë Vjollce. Nga shtëpia Ozdilek