ndërresa shtrati ( për dy persona ) . ngjyrë të kaltërt.

34.99 €

Përshkrimi

Ndërresa shtrati me dimensione për dy persona.Jastek dhe Jorgan.Ngjyrë të kaltërt. Me dizajne të Luleve.Nga shtëpia Ozdilek