ndërresa shtrati ( për dy persona) . ngjyrë pembe

44.99 €

Përshkrimi

Ndërresa shtrati me dimensione për dy persona.Jastek dhe Jorgan.Ngjyrë Pembe.Me dizajne të luleve.Nga shtëpia Ozdilek