ndërresa shtrati ( për dy persona ). ngjyrë të bardhë

44.99 €

Përshkrimi

Ndërresa shtrati me dimensione për dy persona.Jastek dhe Jorgan.Ngjyrë të Bardhë.Me dizajne të luleve.Material cilësor i butë,Nga shtëpia Ozdilek