batanije ( për dy persona ) ngjyrë kafe

24.99 €

Përshkrimi

Batanije e ngrohtë dhe e butë.Me material 100% Pambuk.Ngjyrë të kaftë.Për dy persona.Nga shtëpia Ozdilek