batanije ( për dy persona ). ngjyrë vjollce

24.99 €

Përshkrimi

Batanije e ngroht dhe e butë.Me material 100 % nga Pambuku.Ngjyrë Vjollce.Për dy persona.Nga shtëpia Ozdilek