batanije ( për dy persona ). ngjyrë krem

26.99 €

Përshkrimi

Batanije e ngrohtë dhe e butë.Me material 100 % nga Pambuku.Ngjyrë të kremt.Për dy persona.Nga shtëpia Ozdilek