batanije ( për një person). ngjyrë vjollce

24.99 €

Përshkrimi

Batanije e ngrohtë dhe e butë.Me material 100% nga Pambuku.Ngjyrë Vjollce.Për një person.Material Bambu.Nga shtëpia Ozdilek.