ndërresa shtrati ( për dy persona ). ngjyrë pembe.

11.90 €

Përshkrimi

Ndërresa shtrati me dimensione për 2 persona.Jastek,jorgan dhe qarqaf.Ngjyrë Pembe me dizajne të luleve.Me material Vega cilësor.