ndërresa shtrati ( për dy persona ). ngjyrë të bardhë.

44.99 €

Përshkrimi

Ndërresa shtrati me dizajne dy anësore për 2 persona.Jastek,jorgan dhe qarqaf.Ngjyrë të kaltërt në të bardhë, me dizajne të luleve.Me material Lace.