ndërresa shtrati ( për dy persona ). ngjyrë krem dhe bardhë

44.99 €

Përshkrimi

Ndërresa shtrati me dizajne dy anësore për 2 persona.Jastek,jorgan dhe qarqaf.Ngjyrë të kremt në të bardhë,me dizajne të luleve.Me material Lace.Shtëpia Ozdilek