ndërresa shtrati. ( për dy persona ) .ngjyrë krem dhe bardh

44.99 €

Përshkrimi

Ndërresa shtrati me dizajne dy anësore për 2 persona.Jastek,jorgan dhe qarqaf.Ngjyrë të kremt në të bardhë,me dizajne të luleve me ngjyrë Pembe.Me material Olivia.Shtëpia Ozdilek.