ndërresa shtrati ( për dy persona ). ngjyrë të kaltert dhe bardh

64.99 €

Përshkrimi

Ndërresa shtrati me dizajne dy anësore për 2 persona.Jastek,jorgan dhe qarqaf.Ngjyrë të kaltërt në të bardhë,me dizajne të luleve me ngjyrë të Kaltërt.Material Olivia.Shtëpia Ozdilek