ndërresa shtrati ( për dy persona ) shumëngjyrëshe.

64.99 €

Përshkrimi

Ndërresa shtrati me dizajne dy anësore për 2 persona.Jastek,jorgan dhe qarqaf.Ngjyra të përziera,me dizajne të luleve.Material Olivia.Shtëpia Ozdilek