ndërresa shtrati.material frezya . ngjyrë e kaltert

74.99 €

Përshkrimi

Ndërresa shtrati me dizajne dy anësore për 2 persona.Jastek,jorgan dhe qarqaf.Ngjyrë të kaltërt qielli,me dizajne të luleve.Material Frezya.Shtëpia Ozdilek