ndërresa shtrati. ( për dy persona ). ngjyre të zezë dhe bardhë

84.99 €

Përshkrimi

Ndërresa shtrati me dizajne dy anësore për 2 persona.Jastek ,jorgan dhe qarqaf.Ngjyrë të bardhë në të zezë.Me dizajne të luleve.Material Pier. Shtëpia Ozdilek