ndërresa shtrati ( për dy persona ). ngjyrë krem dhe zezë

94.99 €

Përshkrimi

Ndërresa shtrati me dizajne dy anësore për 2 persona.Jastek, jorgan dhe qarqaf. Ngjyrë krem dhe zezë.Me dizajne të luleve.Material cilësor.Shtëpia Ozdilek