ndërresa shtrati për fëmijë. ngjyrë krem

24.99 €

Përshkrimi

Ndërresa shtrati për fëmijë.Me fotografi të ariut dhe lepurit.Ngjyrë të Kremt.Material cilësor.Shtëpia Ozdilek