ndërresa shtrati për fëmijë.

19.99 €

Përshkrimi

Ndërresa shtrati për fëmijë.Me karaktere vizatimore-Best Friends. Jastek,jorgan dhe qarqaf.Material cilësor.Shtëpia Ozdilek.