ndërresa shtrati për fëmijë. ngjyrë pembe.

24.99 €

Përshkrimi

Ndërresa shtrati për fëmijë.Me karaktere maceje.Ngjyrë Pembe. Jastek,jorgan dhe qarqaf.Material cilesor.Shtëpia Ozdilek