ndërresa shtrati për fëmijë.ngjyrë të kaltërt

24.99 €

Përshkrimi

Ndërresa shtrati për fëmijë.Me karaktere Qenit.Ngjyrë të kaltërt. Jastek,jorgan dhe qarqaf.Material cilësor.Shtepia Ozdilek