veshëmbathje- banjorka. ngjyrë krem

29.99 €

Përshkrimi

Veshëmbathje-Banjorka.Me material 100% nga pambuku. Për një veshje dushi të butë dhe të rehatshme.Ngjyra Krem.Set për 2 persona.