veshëmbathje- banjorka. ngjyrë të kaltert

34.99 €

Përshkrimi

Veshëmbathje-Banjorka.Me material 100% nga pambuku.Për një veshje dushi të butë dhe të rehatshme.Ngjyra e kaltert. Set për 2 persona.