mbajtës për brushë të dhëmbëve 232329

4.99 €

Përshkrimi

Mbajtës për brushë të dhëmbëve nga porcelani,me ngjyra bardhë dhe zi.Ju mund ti vendosni brushat e juaja dhe të organizoni banjon tuaj.