peshqir dushi. material galzone

5.99 €

Përshkrimi

Mbuloni dushin tuaj në një re të butë.Kjo është pikërishtë ajo që ju do të ndiheni me peshqir Galzone , e cila është bërë 100% nga Pambuku .Peshqirja e banjës është e butë dhe me gëzof ,prandaj është një partner ideal. Përveq kësaj ,banjo juaj shton thekse ngjyrash .Materiali 100 % pamuk. Permasat : 70 x 50 cm. Pesha 400 g.