peshqir dushi - ngjyre e bardhë.

5.99 €

Përshkrimi

Mbuloni dushin tuaj ne nje re te bute.Kjo eshte pikerishte ajo qe ju do te ndiheni me peshqir Galzone , e cila eshte bere 100% nga Pambuku .Peshqirja e banjes eshte e bute dhe me gezof ,prandaj eshte nje partner ideal. Perveq kesaj ,banjo juaj shton thekshem ngjyren e bardhe .Me dimensione te mesme