mbajtës për brushë të dhëmbëve. ngjyra kryesore: bardhe dhe zi

6.99 €

Përshkrimi

Karakteristikat kryesore te produktit.Material Keramik. Perfshin mbajtesin e brushave te dhembeve .Ngjyra kryesore; Bardhe dhe Zeze.