peshqir dushi. dimension( 100 cm )

7.99 €

Përshkrimi

Mbuloni dushin tuaj ne nje re te bute.Kjo eshte pikerishte ajo qe ju do te ndiheni me peshqir Galzone , e cila eshte bere 100% nga Pambuku .Peshqirja e banjes eshte e bute dhe me gezof ,prandaj eshte nje partner ideal. Perveq kesaj ,banjo juaj shton thekse ngjyrash.Dimensione 100 cm