shishe për fitnes

9.99 €

Përshkrimi

Teknologjia Autoseal dhe Autospout e Kontigos e bëjnë më të lehtë përdorimin e shisheve të ujit dhe krikllave të udhëtimit gjatë kohës që jeni në lëvizje.E para pengon derdhjen,ndërsa kjo e fundit lejon të pihet me lehtësi