shishe për fëmijë

9.99 €

Përshkrimi

Argëtim i garantuar me këtë ftohës të fëmijëve me peshkaqen ose kallamar.Mbushet shisha deri në fund dhe shihni kafshën që lundron në ujë përderisa pini ujë