shishe për fitnes 820ml. ngjyrë (e zezë)

10.99 €

Përshkrimi

Teknologjia Autoseal dhe Autospout e Kontigos e bejnë më të lehtë përdorimin e shisheve të ujit dhe krikllave të udhëtimit gjatë kohës që jeni në lëvizje.E para pengon derdhjen ndersa kjo e fundit lejon te pihet me lehtësi.Shake & Go me ngjyre te Zezë